Skaffa hoodies med tryck till ditt företag

sarahhill.se image 0006 Layer 2 - Skaffa hoodies med tryck till ditt företag

Huvtröjan eller hoodien kan ses på i stort sett alla människor, vid nästintill alla tillfällen. Det är inte längre ett plagg med dåligt rykte som bärs av kriminella gäng eller som ser grådaskig och tråkig ut.

Tvärtom har hoodien designats i alla tänkbara färger, tryck och material och modeskapare världen över har gjort denna tröja till ett av de mest fashionabla plagg som finns.

Huvtröja som reklamprodukt eller giveaway

sarahhill.se 600x200 0006 Layer 1 - Skaffa hoodies med tryck till ditt företag

Eftersom hoodien sitter på var och varannan person idag och fungerar som ett vardagligt plagg till arbetet likaväl som den kan användas på gymmet eller hemma i soffan.

Alternativt till diskot på fredagskvällen så är det en mycket klok idé att investera i en huvtröja med tryck i ditt företag för att ge ut till potentiella eller existerande kunder, alternativt arbetskamrater och deras familjer.

Genom att trycka upp din logga någonstans eller på ett flertal ställen på en mjuk och trendig hoodie, kan du vara säker på att ditt varumärke sprids som en löpeld.

En hoodie med tryck är ett mycket populärt plagg och uppskattas av både män och kvinnor, barn och vuxna. Designa ditt eget tryck eller budskap och kontakta en tryckfirma som trycker upp dina huvtröjor i olika storlekar eller färgkombinationer.

Skänk en färgglad hoodie till dina kunder och kollegor

sarahhill.se 600x200 0005 Layer 2 - Skaffa hoodies med tryck till ditt företag

Tröjorna kan du sedan dela ut under företagsevent eller som present innan semestern eller julledigheten. Du kan även trycka upp olika typer av hoodies för att även ge en liten gåva till dina affärsbekantas familjer, barn osv.

Tar du lite tid på dig för att utveckla ett bra tryck som syns väl och beställer hoodies i den mest underbara kvalitén, så kommer dina kunder att bära dem ofta och på så sätt automatiskt göra reklam för ditt företag.

Tveka inte utan beställ huvtröjor med tryck redan idag och sätt upp ett lager där du kan plocka från när det behövs.