Hoodiens mångfald och flexibilitet

sarahhill.se image 0005 Layer 3 - Hoodiens mångfald och flexibilitet

Den äldre tidens huvtröja som mest satt på hiphopens dansare eller som skymtade i USA:s förorter, har numera uppdaterats i bättre tappning.

Oavsett vilken webbshop du går in på så kan du vara näst intill bergsäker på att det säljs hoodies i olika färger, med diverse detaljer som gör plagget unikt i sin enkelhet.

Det är också en anledning till att hoodiens popularitet inte har dalat under årens lopp. Detta är ett simpelt plagg som kan snofsas till och göras om till en fashionabel mundering och anpassas till varje människas personliga stil.

Huvröjan är idag så uppskattad att hela familjer kan bära dem allesammans. Det är anledningen till att du bör se över det faktum att tillverka några stilfulla och snygga hoodies och anpassa dem efter ditt eget varumärke.

Sätt din personliga touch på hoodien och dela ut den till dina närmaste medarbetare och kontakter för att sprida lite glädje i tillvaron samtidigt som du även sprider ditt företagsnamn.

Några tips på en perfekt hoodie

sarahhill.se 600x200 0001 Layer 6 - Hoodiens mångfald och flexibilitet

Nu är det självklart du som vet bäst hur du vill ha din hoodie, man kanske du även kan ta till dig några exempel på design, färgval och detaljer. Se till att ha luvan och fickan framtill kvar.

Det är det som kännetecknar en huvtröja. Lek istället med sömmar och färger och se till att välja ett fint material som inte lätt tvättas sönder eller slits. Ekologisk bomull är det mest använda materialet i huvtröjor och räknas också som ett säkert kort.

Varva gärna långa och korta ärmar beroende på när på året du delar ut dina hoodies och sist men inte minst – sätt dit trycket på tydliga men kanske lite mer ovanliga ställen som vanligtvis folk inte förväntar sig att se.

Det är bra om ditt tryck drar blickarna till sig oavsett hur bäraren står eller rör sig så tänk stort! Anpassa tröjan till ditt företag och dina färger och verka för att stilen på tröjan reflekterar din egen.