Håll en ledig approach med en hoodie

sarahhill.se image 0003 Layer 5 - Håll en ledig approach med en hoodie

Om du har en kommande mässa eller event och vill förmedla ditt budskap till människor medan du själv håller en mer sparsmakad approach, så kan en elegant och trendig hoodie vara ett perfekt alternativ till den vanliga, intetsägande skjortan.

Visst ska man vara välklädd när man representerar sitt eget företag men det finns så många olika sätt att göra det på.

Med en personlig hoodie som talar ditt företags språk, tillsammans med ett par snygga byxor eller piffig kjol blir det en välvårdad outfit som garanterat kommer att få folk att höja på ögonbrynen. Tanken är ju att sticka ut i mängden och gör du det på rätt sätt har du inget att förlora.

Säg det med en hoodie

sarahhill.se 600x200 0002 Layer 5 - Håll en ledig approach med en hoodie

Genom att klä dig och dina kollegor i en hoodie som visar ditt varumärke i form av snitsig design, mjukt material och ett tjusigt tryck, får besökare upp ögonen för er på mässan eller eventet.

Och samtidigt kan ni andas ut utan att behöva rätta till slips och krage med jämna mellanrum. En bra idé är även att kanske dela ut några av dessa hoodies när ni står där i er monter eller håller föredrag.

Låt kunder och besökare ta en i förbifarten för att sedan använda och associera med eventet. Det vore nämligen synd att låta folk ta del av era fina huvtröjor för att sedan inte ha chans att pryda sig själva med dem.

Låt huvtröjorna agera ögongodis men precis som vanligt godis, kan de hänga där snyggt och prydligt på en galge eller ligga vikta med loggan upp för att locka till sig nyfikna händer att ta för sig.

En ledig approach betyder absolut inte att man är slarvig eller lat. Tvärtom kan det betyda att man vill bygga en långvarig och pålitlig relation med sina kunder utan att för den sakens skull ge ett dåligt intryck. Våga vara avslappnad och knyt nya kontakter tack vare huvtröjorna!